Lisenser og forsikringer

Norges Danseforbund har innført Danselisens (tidligere grunnlisens) og Danselisens Pluss (tidligere konkurranselisens).

Alle lisenser og forsikringer gjelder tom. 31. desember inneværende år.

For konkurransedansere:
Det har vært litt tvil om når man må kjøpe lisens, om det er fra første konkurranse det året man fyller 11 år eller om det er fra datoen man har bursdag. Vi har fått en oppklarende mail fra Danseforbundet: Alle dansere som skal konkurrere må ha Danselisens Pluss fra og med første konkurranse de deltar på etter fylte 11 år.

Logg inn i Min idrett og betal lisensen i god tid før du skal delta på konkurranse. Dersom du ikke har en bruker i Min idrett, må du opprette en bruker. Hvis du ikke finner Danselisens Pluss registrert for utøveren, ta kontakt med Victory Dance.

Aller første gangen du konkurrerer trenger du ikke betale lisens. Dette er for at man skal få teste om konkurranse er noe man vil delta på.

Det er også mulig å kjøpe engangslisens på konkurransen, kontakt arrangøren på konkurransen.

Pr. 01.01.17 er prisene:
Kr  75,- engangslisens
Kr 100,- Danselisens Pluss, 11-12 år, gjelder fra den dagen man fyller 11 år og frem til man fyller 13 år.
Kr 400,- Danselisens Pluss, fra den dagen man fyller 13 år og eldre

Les mer om Norges Danseforbund og lisenser her.

For dansere som ikke konkurrerer:
Dansere under 13 år er forsikret gjennom Norges idrettsforbund barneforsikring. Mer informasjon finner du her: https://www.idrettsforbundet.no/klubbguiden/forsikring/

Dansere over 13 år som ikke konkurrerer er forsikret med Danselisens (tidligere grunnlisens), betalt av Victory Dance. Ønskes en ekstra forsikring kan utvidet danselisens kjøpes på eget initiativ. For mer informasjons les om Norges Danseforbund og lisenser her.