Akrobatikk

Akrobatikk 1:
Et flott tilleggkurs for dere som danser. Akrobatikk 1 er for dere som aldri før har turnet eller som har noe kunnskap fra før og som syntes akrobatikk er gøy. Akrobatikk kan fint kombineres med dans og det er derfor morsomt å lære noen øvelser som kan flettes inn i dansekombinasjoner ol.
Ruller, bro, brooverganger, hjul, smetling, flik flak og håndstående er bare noen av tingene vi skal igjennom. Kjempe gøy!

Krav: ingen forkunnskaper kreves.

Akrobatikk 2:
For de danserne som kunkurrerer på høyere nivå er det tillatt med innslag av akrobatikk i forskjellig grad avhengig av gren. Her kreves det at du behersker grunnelementer fra akrobatikk 1. Vi vil gå videre på sammensetninger av volter og vanskeligere elementer som stift, smetling, flik flak, kineser osv.

Krav: at du har fått godkjenning av akro 1 instruktør til å gå over på neste nivå. Det er veldig viktig å være godt forberedt til neste nivå med tanke på sikkerhet.

NB! Akrobatikk kursene har ikke egne innslag på Victory showene etter endt sesong da akrokursene er ment som et tilleggskurs ved siden av dansen. Men dersom du allikevel velger å gå kun akrobatikk kurs så vil du selvfølgelig få pokal etter endt sesong.