Disco

discobjørgDisco grunnkurs

Disco er en energisk dansestil og hører til under IDO grenene (International Dance Organisation) Med fargerike, glittrende drakter er dette en konkurranse displin som er utrolig gøy å være med på. Høye splitthopp, sterke, rappe og stilige bevegelser til moderne disco rytmer. Dette fenger! Victory Dance`s sportslig leder, Ida Craig (før Karlstad) ble verdensmester i denne grenen i 2006.

Krav: ingen forkunnskaper kreves

 

Disco 2

Det legges inn tekniske elementer og trinnkombinasjonene blir raskere og vanskeligere. Man får skikkelig svettet på en slik klasse og timen inneholder mye dans og koreografi. Dersom man ønkser å begynne å konkurrere er dette et passende kurs å gå på i denne fasen, men absolutt ikke et krav

Krav: minst to sesonger på disco grunnkurs

 

Disco 3

Dette er et tøft konkurranseparti og nivået legges opp til de beste danserne våre som ligger helt i verdenstoppen i disco.

Krav: at du befinner deg på et nivå over åpen klasse og et du er moden og dedikert til å følge en slik klasse

 

Teknikk klasse

Dette er en klasse der vi kun øver teknikk og grunntrinn slik at man får disco mer inn i kroppen og grunnlaget til hver enkelt danser blir mer solid og forutsetningene for å lykkes i grenen senere blir bedre. Dette er ment som et tilleggskurs og vil ikke ha egne innslag på showet.

Krav: minst to sesonger på grunnkurs