august, 2019

05aug(aug 5)15:0008(aug 8)20:30Victory DanceCamp 20195. til 8. august

more

Arrangementsdetaljer

Da er programmet til Victory DanceCamp 2019 klart! Gjør deg klar for årets begivenhet!!

Hvert år holder Victory Dance en sommercamp med gjestetrenere fra innland og utland. Campen er åpen for alle. Vi tilbyr et bredt spekter av dans og læring relatert til idretten vår.

MELD DEG PÅ HER

Dette året tilbyr vi klasser i:
• Freestyle
• Slowdance
• Disco
• Samba
• Jazz
• Commercial jazz
• Heels
• Moderne
• Girly jazz
• Capoeira
• Ballroom
• Dancehall

Et komplett tilbud for deg som liker å drive med dans!

Vi deler inn i to grupper:
Gruppe 1: rekrutt konkurransedansere o/11 år, alle litt øvet og mester u/14
Gruppe 2: mester o/14, champion og elite

Om du er rekrutt under 11 år eller rett og slett ikke konkurrerer har vi et tilbud til deg også! Mini DanceCamp 2017 er helgen 9.-11. august.

Priser

 

 

 

MELD DEG PÅ HER

 

TRENERE

Ross John
I have been dancing since the age of five. I have trained freestyle, lyrical, contemporary and jazz. During my time as a competitor I have had many great achievments such as 5x world champion, 6x welsh champion, 6x British champion, Eurodance winner, slowdance superstar runner up adn 6 disco kid finals. I then went to a proffesional dance and musical theatre college called Performers college in Essex witch I trained for three years. Whilst training in college I was appearing in some fantastic proffessional productions, for Qudos Entertainment. I then continued to branch out into the freestyle world teaching at over 100 schools in 5 years.

Raffaele Maffii
I was born on November 13th 1985 in Prato, Italy. When I was six years old I decided to enter the dance world. During my first years as a dance student I experiments various generes including ballroom dance, jazz dance, artistic dances and freestyle. But it’s in the Disco Dance and the Show Dance that I find my real passion. In a 18-year long career I was Italian multiple champion in disco dance solo duo and small group. Thanks to these titles I had the chance to prove myself on many international stages. From 2004 until 2009 I competed in World and European Championship and during these competitions won gold silver and bronze medals. Now I work with many different dance schools in Italy and abroad.

Sofie Ericsson
Jag är 26 år gammal och har dansat sen jag var ca. 8 år. Min danskärriär började som tävlingsdansare I discodans där jag bland annat har meriter som svensk, nordisk och värdsmestarinna under 2010 Efter discokarriären har jag fortsatt utbilda mig som dansare bade I New York på Broadway och I Stockholm på Diambra dance education. De senaste åren har jag frilansat som dansare då jag fått möjligheten att jobba som bakgrundsdansare til svenska artister, varit med I en opera samt varit med i lite olika musikvideos. Idag fortsätter jag frilanslivet men jobber också som danslärare parallellt med att jeg studerar till naprapat.

Rosinha Novais
Jeg er fra Sør Bahia i Brasil, som er en historisk Capoeira by. Der lærte jeg å praktisere Capoeira og Folklore fra jeg var 13 år gjennom min store mentor Dinho fra Group Topazio i Salvador i Bahia. Jeg bor nå i Norge og underviser også i samba og zumba blandt annet.

Lotte Sandberg Larsen
Jeg har danset siden jeg var 3 år. Vært aktiv konkurransedanser i freestyle og hip hop. Jeg har vært innom et bredt spekter av dansegrener : Hip hop, jazz, ballett, dancehall, freestyle. Undervist på Dansehuset i 10 år, underviser nå på Elixia (stort sett dance aerobic). Jeg har vært medlem av dansecrewet Free Motions Crew. Når jeg underviser er jeg opptatt av at man danser med hjertet og uttrykker følelser. Jeg er streng og opptatt av det tekniske, men uten attitude og sjel betyr tekniske trinn ingenting

Maria Sandvik
Jeg møtte Ida for mange år siden da begge jobbet på Dansehuset i Oslo. Hun lærte meg sparkerekka og siden det har vi vært venner. Jeg er tidligere ballroom danser og har representert Norge i en rekke EM og VM. Jeg har deltatt flere ganger på Skal vi Danse på TV som danselærer og også vunnet noen av de. Blandt annet med Tshawe fra Madcon. Jeg har takket være god selvinnsikt dansepensjonert meg og er kun aktiv som dommer i danseverden. Gleder meg til kunne bidra med noe nytt og spennende med absolutt relevant, til dere på Dance Camp!

Privattimer må betales på Vipps. Klikk på “kjøp noe” og søk opp Kongsvinger Danseklubb – Victory Dance. Dersom den ikke er betalt i tide vil privattimen din bli tilbudt til noen andre. Vis kvittering til instruktør ved oppmøte. Booket privattime er bindende og vi kan dessverre ikke refundere ubenyttet time. Skulle det dukke opp uforutsette ting så blir du nødt til å selge timen din til noen andre eller betale den i sin fulle og hele. Merk at ved bestilling av privattimer har VD dansere 1. prioritet men vi tilbyr gjerne til andre dersom det er flere ledige. Bestilling kan gjøres til ida@victorydance.no Victory DanceCamp t-skjorter vil bli tildelt de som er påmeldt hele campen og innen påmeldingsfristen

 

MELD DEG PÅ HER

Når

5 (Mandag) 15:00 - 8 (Torsdag) 20:30

X
X