april, 2021

08apr17:1517:45Event OverForeldre & Barn fra 2 år uke 14

more

Arrangementsdetaljer

Litt utsatt oppstart, men nå prøver vi igjen fra 8.april

På grunn av sikkerhet så MÅ du ha meldt deg på prøvetime/eller betalt kursavgift på forhånd VÅREN 2021. For å kunne drive forsvarlig med begrenset antall på hvert kurs, så har vi ikke mulighet til å slippe deg inn uten at dette er gjennomført. Vi krysser deg av ved ankomst.

Hos Victory Dance kan du i første uke av sesongoppstart ha gratis prøvetime på foreldre & barn kurset. Kursene du tar prøvetime på må være innenfor ditt nivå og alder.

Det er viktig at du melder deg på alle prøvetimer du ønsker å ta, slik at vi vet at du kommer og kan gi deg beskjed dersom det skulle oppstå noe.

I tredje kurs-uke må endelig påmelding og betaling være gjort dersom du ønsker å fortsette å danse. Opprop vil bli gjennomført denne uken.


Til dansetimen er det fint om du har på deg tøy som det er behagelig å bevege og bli svett i. Ingen øvrige kleskoder. På barnekursene anbefaler vi i tillegg: anti-skli sokker, barbeint eller dansesåler man typisk får tak i på HM. Freestyle, slowdance/lyrisk og disco er barfot helt ypperlig. Øvrige kurs er helt supert med vanlige trenings sko til innendørs bruk.

Gratis prøvetimer gjelder kun i uke 14 for 6 ukers kurs. Dersom man ønsker å fortsette på dansekurs etter dette må endelig påmelding med betaling være gjort før oppmøte i uke 15. Dette gjøres via vår hjemmeside www.victorydance.no

Når

(Torsdag) 17:15 - 17:45

Sted

Victory Dance Kongsvinger

Fjellgata 6, 2212 Kongsvinger

Meld deg på nå!

Du må være innlogget for å melde deg på. Logg inn / registrer deg her

X
X