januar, 2023

22jan12:0013:00Event OverIvrigtrening freestyle/slow/disco u/11 uke 3

more

Arrangementsdetaljer

Hos Victory Dance kan du i første og andre uke av sesongoppstart ha gratis prøvetimer på de kursene du synes virker interessante. Kursene du tar prøvetime på må være innenfor ditt nivå og alder. Du kan ha ubegrenset antall prøvetimer disse to ukene.

Det er viktig at du melder deg på alle prøvetimer du ønsker å ta, slik at vi vet at du kommer og kan gi deg beskjed dersom det skulle oppstå noe.

I tredje kurs-uke må endelig påmelding og betaling være gjort dersom du ønsker å fortsette å danse. Opprop vil bli gjennomført denne uken.

SPOND

Victory Dance har gått over til å bruke Spond som kommunikasjonsarena da det er mange fordeler ved det, både for medlemmene våre og for klubben. Som deltaker eller som foresatt får du bedre oversikt over både kurs og arrangementer. Alle våre medlemmer må være registret i Spond for å kunne motta informasjon fra klubben.

Les mer her om hvordan du registrerer deg/barnet ditt og melder på kurs i Spond.

—————————————————————————————————

Til dansetimen er det fint om du har på deg tøy som det er behagelig å bevege og bli svett i. Ingen øvrige kleskoder. På barnekursene anbefaler vi i tillegg: anti-skli sokker, barbeint eller dansesåler man typisk får tak i på HM. Freestyle, slowdance/lyrisk og disco er barfot helt ypperlig. Øvrige kurs er helt supert med vanlige trenings sko til innendørs bruk.

Gratis prøvetime gjelder kun i uke 2 og uke 3. Dersom man ønsker å fortsette på dansekurs etter dette må endelig påmelding med betaling være gjort før oppmøte i uke 4.

Unntak:

  • Foreldre og barn har kun 1 gratis prøvetime da dette kurset har kun 6 ukers varighet.
  • Voksenkursene har kun en gratis prøvetime, deretter gjelder klippekort eller kursavgift. Dette velger man ettersom det som passer en best.
  • Dansemorokursene (tilpasset for de med psykisk og fysisk utviklingshemming) er gratis. Man må fortsatt være tilknyttet Spond for å motta informasjon fra klubben.

 

Når

(Søndag) 12:00 - 13:00

Sted

Victory Dance Kongsvinger

Fjellgata 6, 2212 Kongsvinger

Meld deg på nå!

Du må være innlogget for å melde deg på. Logg inn / registrer deg her

X
X