Slowdance


Slowdance grunnkurs

Denne dansestilen krever mye styrke, balanse og smidighet. Derfor er dette noe som faller naturlig å jobbe med itillegg til tekniske ferdigheter. Elegante rolige bevegelser kominert med brå og skarpe bevegelser gjør at denne stilen er meget spennende å se på. Du lærer å lytte til musikken, bruke grunntrinn og grunnferdigheter du tilegner deg på kurs til å skape flotte koreografier.

Krav: ingen forkunnskaper kreves

 

Slowdance åpen klasse og mester

Her fortsetter man naturlig nok å finpusse på grunnteknikken og grunnferdigheter samtidig som man får prøvd seg på nye steg og vanskeligere tekniske momenter. Bevegelighet og styrke vil hele tiden være i fokus slik at den videreutvikles. Dette er viktige ting som også vil virke skadeforebyggende, samt gjøre danseren fysisk forberedt på nye utfordringer.

Krav: at du stiller jevnlig på konkurranser. Dette er et konkurranseparti

 

Slowdance champion og elite

Det stilles meget høye krav på dette kurset og forventes at du jobber hardt mot individuelle og felles mål. Dette er et konkurranse parti og treningen legges derfor opp deretter. Hver enkelt danser blir presset til sitt ytterste og det er viktig at man er dedikert og motivert for slik satsing.

Krav: oppnådd champion nivå i konkurransesammenheng. Partibytte skjer kun mellom sesonger.

X
X