Instruktører

Under finner du en presentasjon av alle Victory’s instruktører.

Ida Craig

Ida Craig

Daglig og sportslig leder

Ida er daglig og sportslig leder i danseklubben og en av grunnleggerne av klubben da den ble opprettet i 2010. Hun er tidligere verdensmester i disco og har vært landslagsdanser i flere grener som freestyle, disco, disco freestyle, hip hop og showdance. Ida har gått danselinja på Wang toppidrett i Oslo og har ND`s trener 1 og trener 2 utdanning. Hun har også studert på NIH, bland annet anatomi og kosthold. Ida er også dommer i flere grener og utdannet kursholder i ND`s trenerutdanning. Hun ble kåret til årets trener på Dance Awards 2012. Ida jobber også på NTG Kongsvinger som hovedtrener på dans. I 2018 fullførte hun også topptrener studiet på NIH.

Andrea Solbjør

Andrea Solbjør

Instruktør

Andrea er 20 år og har gått på NTG dans her i Kongsvinger. Nå er hun i full gang med en bachelorgrad i trening, helse og prestasjon på NIH. Hun er tidligere europmester og verdensmester i disco freestyle. Andrea har også vært Norges beste freestyle og slowdanser i flere år. Hun er landslagsdanser og er endel av Olympiatoppens utviklingsgruppe for unge talenter og har mottatt flere stipender og priser for sin karriere som danser. Hun har trener 1 utdanningen og er opptatt av variert og riktig trening der mestring og motivasjon er i fokus.

Siv-June Korsmo

Siv-June Korsmo

Instruktør

Siv-June er fra Kongsvinger og jobber til daglig som lærer. Siv June startet å danse linedance i år 2000. Hun har tatt to instruktørkurs i linedance i tillegg til NDs linedance trener 1 og flere påfyllkurs. Siv June har konkurrert i NM og SM (3 år), både singel og i team. Hun er norsk mester i team. Siv June har nybegynnerkurs, videregåendekurs og oppvisningstrening. Siv June er en blid og positiv instruktør, som sprer danseglede. Hun er også sertifisert Zumba og Bokwa instruktør. Siv-June bidrar til et utrolig godt samhold ved å organisere sosiale aktiviteter for linedancegjengen utenom kurstiden også.

Theresa Jakobsen

Theresa Jakobsen

Instruktør

Er vår fantastiske zumba instruktør som evner å fange, glede og inspirere alle som deltar på timene hennes. Hun elsker zumba og hennes sprudlende energi smitter over på deltagerne. Hun har zumbas trenerkurs og jobbe til daglig som spesialpedagog. En fantastisk ressurs for klubben da hun også ofte bidrar til alternativ trening med konkurransedanserne og på arrangement

Marlene Halvorsen Myhrer

Marlene Halvorsen Myhrer

Instruktør

Marlene, 20 år fra Skarnes. Marlene har selv vært barnedanser på Victory Dance og har vært med i alle år. Hun har nå også fått mye erfaring som instruktør. Marlene bor til daglig i Oslo og holder på med en bachelorgrad i trenerrollen og idrettspsykologi på NIH. Hun har barnedanstreneren og trener 1 fra Norges Danseforbund. Hun er stødig og trygg på kurs og oppleves som en meget engasjerende trener. Marlene er en av Norges beste freestyle og slowdansere og er også med på landslaget i disco og tok VM sølv i år med den norske disco formasjonen.

Mathilde Haugen

Mathilde Haugen

Instruktør

Mathilde 20 år fra Sander. Mathilde har også lang fartstid i Victory Dance som danser og også som instruktør. Hun har fullført NTG dans og brenner for å videreføre kunnskapen og dansegleden hun selv har til andre. Mathilde er toppdanser i freestyle og slow samt landslagsdanser i disco. Hun tok VM sølv i 2018 med den norske disco formasjonen.

Martine-Camilla Brænna

Martine-Camilla Brænna

Instruktør

Martine er 26 år og startet å danse freestyle da hun var 3 år, og ballett når hun var 6. Hun gikk på operaens ballettskole til hun var 15, hoppet over videregående og begynte rett på Khio (balletthøgskolen) og fikk en bachelor derfra, og var ferdig med det når hun var 20 år. Samtidig som dette, var hun flere ganger verdensmester i disco og slow, europamester i jazz og disco, og norgesmester i jazz, moderne, freestyle, slow, disco, hip hop og show. Martine har også vært dancer of the year(overall) i slow 3 ganger. Hun har vært i disco kid-, brean-, diva Divo-, og Craig tara finaler. Vært kåret til «årets nykommer» på dance awards av Norges danseforbund.
Etter at hun var ferdig med konkurransedansingen og skolegang, jobbet hun i musikalen Cabaret på Oslo Nye teater, før hun flyttet til New York i 5 mnd. Der gikk Martine på Broadway dance center, og tok «professional semester».
Etter dette fikk hun jobb på Moulin Rouge i Paris, hvor hun jobbet i 13 måneder. Nå er Martine tilbake i Oslo, og jobber for kompaniet show de vida, underviser og tar en «pause» før hun skal ut på nye eventyr

Martine har fokusere på teknikk, tøying og koreografi/innlevelse på sine klasser. Men det viktigste er å ha det gøy, og kjenne at man utvikler seg!

Signe Aurbakken

Signe Aurbakken

Instruktør

Signe er 17 år og kommer fra Eidskog. Hun går VG2 på NTG dans og er en av Norges beste dansere innen freestyle, slowdance og disco. Hun danser på landslaget og har en 4. plass i VM som beste resultat i solo og EM gull i disco formasjon. Signe er sterk turner og trener jevnlig med Espen Jansen som er kjent som Norges beste turn veteran og turntrener. Signe er hovedtrener sammen med Ronja på akrobatikk-kursene våre. Hun har meget godt barnetekke er veldig populær bland de minste. Signe har Norges Danseforbunds trener 1 utdanning og aktivitetslederkurs i barnedans.

Ronja Grønnerud Fjeld

Ronja Grønnerud Fjeld

Instruktør

Ronja er 19 år og kommer fra Eidskog. Hun går siste året på NTG dans og er en av Norges beste dansere innen freestyle, slowdance og disco. Ronja har et bland annet et EM gull i disco formasjon og vant Dancer of the year 2018. Ronja har Norges Danseforbunds trener 1 utdanning og skal også denne sesongen i gang med aktivitetslederkurs i barnedans. Ronja er hovedtrener på akrobatikk-kursene i sammen med Signe. Ronja har et godt øye til danserne og evner å se de alle. Et kompliment er aldri langt unna.

Mathilde Gulli Lindseth

Mathilde Gulli Lindseth

Instruktør

Mathilde er 18 år og fra Kongsvinger. Mathilde er en av Norges beste dansere og innehar en plass på det norske landslaget. Hun elsker å danse og stortrives med barn og unge. Hun går til daglig på VG2 på Øvrebyen vgs. Mathilde skal være hovedtrener på freestyle og slowdance grunnkurs denne høsten. Hun skal også igang med trener 1 utdanningen denne sesongen. Mathilde er superenergisk, sprudlende og morsom! Det er aldri kjedelig på Mathilde sine timer!

Ida Nordby

Ida Nordby

Instruktør

Ida, er 16 år og kommer fra Nord-Odal. Hun har danset på Victory siden klubben ble startet. Ida har vært assistent på Sand i 2 år før hun ble hovedtrenere og er godt kjent med barna og rutinene på Victory Dance. Ida syntes det er veldig gøy å jobbe med barn og dans! Hun har aktivitetslederkurs i barnedans og er i gang med Norges Danseforbunds trener 1 utdanning.

Pia Sofie Wahl Dyrud

Pia Sofie Wahl Dyrud

Instruktør

Pia, 20 år og fra Oslo. Hun går nå på Solbakken folkehøgskole på Skarnes. Pia har en utrolig sprudlende og energisk personlighet som smitter over på danserne. Hun har selv danset og konkurrert i dansestilene Hiphop, Freestyle,Slow, Jazz og Moderne. På timer er hun spesielt opptatt av at alle skal få en god opplevelse, trives og at hver enkelt elev får en god utvikling. Etter 16 år som aktiv danser ønsker Pia i sin rolle som instruktør å gi nye elever den samme muligheten til å oppleve alt det gode dansen byr på. Hun startet sin dansekarriere i 2003 og avsluttet den i 2019. Pia har NDs trener 1 utdanning

Henriette Haugen Hoffmann

Henriette Haugen Hoffmann

Instruktør

Henriette er 20 år og kommer fra Nes. Hun har tidligere vært danser hos Victory og driver nå med lektorutdanning på universitetet i Oslo. Hun elsker å lære bort til andre og er opptatt av at alle skal være med og føle mestring.

Maren Fonstad

Maren Fonstad

Instruktør

Maren er 17 år og kommer fra Sander. Hun har danset på Victory siden hun var liten og går nå VG2 på NTG dans. Maren er landslagsdanser i flere dansestiler og er utrolig dyktig. Hun har jobbet som assistent i flere år og er nå klar for instruktørrollen i tik tok dans denne sesongen. Maren er opptatt av at alle skal ha det gøy på trening og føle på mestring.

Ivan Solstad

Ivan Solstad

Instruktør

Ivan er 25 år og kommer fra Oppstad. Han har alltid vært aktiv og drevet med selvlært parkour/tricking i ca. 10 år. Ivan har tidligere erfaring fra undervisning fra cheerleading og barneidrett. Han er leken og engasjert og er ofte og finne på steder for aktivitet, f.eks SIAP der han er en stort forbilde blandt de unge og lærer gjerne bort noen triks. Vi gleder oss stort til å ha Ivan på Victory fremover og skape et miljø rundt tricking / parkour.

Liisa Ahlqvist-Lehkosuo

Liisa Ahlqvist-Lehkosuo

Instruktør

Liisa er fra Finland men bor nå i Kongsvinger. Hun er engelsktalende på sine kurs. Hun har drevet med dans og turn hele livet sitt, både som utøver og trener. Som trener har hun blant annet et VM sølv i 2005. De siste årene har hun selv konkurrert i performing arts (jazz, moderne og show) i adult 2 klassen (over 31 år) og kan skilte med 2 VM gull. Til daglig jobber Liisa i det Finske turnforbundet og er er utrolig dedikert og ressurssterk. Noe som vi i klubben kommer til å dra god nytte av

Aleksander Ryen

Aleksander Ryen

Instruktør

Aleksander er fra Kongsvinger og har drevet med breakdance i over 18 år. Han har konkurrert både nasjonalt og internasjonalt. Han er også tidligere vært medlem av den kjente breakgruppa King Wings Crew. Til daglig jobber Aleksander som faglærer i kroppsøving og idrettsfag.

Kine Holt

Kine Holt

Instruktør

Kine er 28 år gammel og fra Kongsvinger. Hun har danset ved eSs danseskole i over 10 år. Hun har også vært assistent og instruktør ved siden av før hun la konkurransesatsing på hylla i 2015 siden hun ønsket å stifte familie. Etter noen år borte fra dansen er hun nå klar for å ta opp instruktørrollen for Dansestjerner 3-4 år og dansemoro på Kongsvinger. Tidligere har Kine gått på danselinja på Follo folkehøgskole. Til daglig jobber hun som sykepleier

Mia Nymoen

Mia Nymoen

Instruktør

Mia, 17 år og fra Kirkenær. Vært aktiv danser i mange år og meget erfaren på dansegulvet. Hun går toppidrett dans på Øvrebyen. Hun har aktivitetslederkurs i barnedans fra Norges Danseforbund. Hun er veldig opptatt av at alle skal ha det gøy og føle mestring. Mia er hovedtrener for alle dansekursene på Kirkenær.

 

Ingrid Mikkelsen

Ingrid Mikkelsen

Instruktør

Ingrid, 17 år og fra Kongsvinger. Vært aktiv danser i mange år og meget erfaren på dansegulvet. Hun går til daglig på Øvrebyen vgs. Hun har trener 1 fra Norges Danseforbund. Hun er opptatt av at alle skal ha det gøy og føle mestring. Ingrid er hovedtrener for tik tok kursene på Kongsvinger på onsdager.

 

Takk til våre sponsorer

Støtt oss!Kontaktinfo

Kongsvinger Danseklubb
Victory Dance
Fjellgata 6, 2212 Kongsvinger

Telefon: 95 04 97 29
E-post: ida@victorydance.no

Org.nr. 995 415 542
Kontonr. 1870 45 58747

X
X