Instruktører

Under finner du en presentasjon av alle Victory’s instruktører.

Ida Craig

Ida Craig

Daglig og sportslig leder

Ida er daglig og sportslig leder i danseklubben og en av grunnleggerne av klubben da den ble opprettet i 2010. Hun er tidligere verdensmester i disco og har vært landslagsdanser i flere grener som freestyle, disco, disco freestyle, hip hop og showdance. Ida har gått danselinja på Wang toppidrett i Oslo og har ND`s trener 1 og trener 2 utdanning. Hun har også studert på NIH, bland annet anatomi og kosthold. Ida er også dommer i flere grener og utdannet kursholder i ND`s trenerutdanning. Hun ble kåret til årets trener på Dance Awards 2012. Ida jobber også på NTG Kongsvinger som hovedtrener på dans. I 2018 fullførte hun også topptrener studiet på NIH.

Andrea Solbjør

Andrea Solbjør

Instruktør

Andrea er 20 år og har gått på NTG dans her i Kongsvinger. Nå er hun i full gang med en bachelorgrad i trening, helse og prestasjon på NIH. Hun er tidligere europmester og verdensmester i disco freestyle. Andrea har også vært Norges beste freestyle og slowdanser i flere år. Hun er landslagsdanser og er endel av Olympiatoppens utviklingsgruppe for unge talenter og har mottatt flere stipender og priser for sin karriere som danser. Hun har trener 1 utdanningen og er opptatt av variert og riktig trening der mestring og motivasjon er i fokus.

Theresa Jakobsen

Theresa Jakobsen

Instruktør

Er vår fantastiske zumba instruktør som evner å fange, glede og inspirere alle som deltar på timene hennes. Hun elsker zumba og hennes sprudlende energi smitter over på deltagerne. Hun har zumbas trenerkurs og jobbe til daglig som spesialpedagog. En fantastisk ressurs for klubben da hun også ofte bidrar til alternativ trening med konkurransedanserne og på arrangement

Marlene Halvorsen Myhrer

Marlene Halvorsen Myhrer

Instruktør

Marlene, 22 år fra Skarnes. Hun har vært assistent og instruktør hos oss i mange år. Marlene bor til daglig i Oslo og holder på med en mastergrad i idrettspsykologi på NIH. Hun har en bachelorgrad fra NIH i trenerrollen og idrettspsykologi, Barnedansetreneren og Trener 2 fra Norges Danseforbund. Hun er stødig og trygg på kurs og oppleves som en meget engasjerende trener. Marlene har selv vært danser på Victory Dance fra oppstart til 2019, og kan se tilbake på en dansekarriere på landslaget i disco og elitenivå i freestyle og slow. 

Signe Aurbakken

Signe Aurbakken

Instruktør

Signe er 20 år og kommer fra Eidskog. 
Hun gikk NTG dans på videregående og har vært ett år i militæret. 
Hun danser på landslaget og har en 4.plass i discofreestyle i VM som beste resultat i solo. 
 
Hun elsker å danse og stortrives med barn og unge. 
Signe har Norges Danseforbunds trener 1 utdanning og aktivitetslederkurs i barnedans.
Ronja Grønnerud Fjeld

Ronja Grønnerud Fjeld

Instruktør

Ronja er 19 år og kommer fra Eidskog. Hun går siste året på NTG dans og er en av Norges beste dansere innen freestyle, slowdance og disco. Ronja har et bland annet et EM gull i disco formasjon og vant Dancer of the year 2018. Ronja har Norges Danseforbunds trener 1 utdanning og skal også denne sesongen i gang med aktivitetslederkurs i barnedans. Ronja er hovedtrener på akrobatikk-kursene i sammen med Signe. Ronja har et godt øye til danserne og evner å se de alle. Et kompliment er aldri langt unna.

Mathilde Gulli Lindseth

Mathilde Gulli Lindseth

Instruktør

Mathilde er 18 år og fra Kongsvinger. Mathilde er en av Norges beste dansere og innehar en plass på det norske landslaget. Hun elsker å danse og stortrives med barn og unge. Hun går til daglig på VG2 på Øvrebyen vgs. Mathilde skal være hovedtrener på freestyle og slowdance grunnkurs denne høsten. Hun skal også igang med trener 1 utdanningen denne sesongen. Mathilde er superenergisk, sprudlende og morsom! Det er aldri kjedelig på Mathilde sine timer!

Ida Nordby

Ida Nordby

Instruktør

Ida, er 19 år og kommer fra Nord-Odal. Hun har danset på Victory siden klubben ble startet. Ida har vært assistent på Sand i 2 år før hun ble hovedtrenere og er godt kjent med barna og rutinene på Victory Dance. Ida syntes det er veldig gøy å jobbe med barn og dans! Hun har aktivitetslederkurs i barnedans og har gjennomført Norges Danseforbunds trener 1 utdanning.

Maren Fonstad

Maren Fonstad

Instruktør

Maren er 20 år og kommer fra Sander. Hun har danset på Victory siden hun var liten. Maren er landslagsdanser i flere dansestiler og er utrolig dyktig. Hun har jobbet som assistent og instruktør i flere år.  Maren er opptatt av at alle skal ha det gøy på trening og føle på mestring.

Ivan Solstad

Ivan Solstad

Instruktør

Ivan er 25 år og kommer fra Oppstad. Han har alltid vært aktiv og drevet med selvlært parkour/tricking i ca. 10 år. Ivan har tidligere erfaring fra undervisning fra cheerleading og barneidrett. Han er leken og engasjert og er ofte og finne på steder for aktivitet, f.eks SIAP der han er en stort forbilde blandt de unge og lærer gjerne bort noen triks. Vi gleder oss stort til å ha Ivan på Victory fremover og skape et miljø rundt tricking / parkour.

Liisa Ahlqvist-Lehkosuo

Liisa Ahlqvist-Lehkosuo

Instruktør

Liisa er fra Finland men bor nå i Kongsvinger. Hun er engelsktalende på sine kurs. Hun har drevet med dans og turn hele livet sitt, både som utøver og trener. Som trener har hun blant annet et VM sølv i 2005. De siste årene har hun selv konkurrert i performing arts (jazz, moderne og show) i adult 2 klassen (over 31 år) og kan skilte med 2 VM gull. Til daglig jobber Liisa i det Finske turnforbundet og er er utrolig dedikert og ressurssterk. Noe som vi i klubben kommer til å dra god nytte av

Pia Raad

Pia Raad

Instruktør

Pia er 19 år og har gått på NTG dans her i Kongsvinger. Nå er hun i full gang med en bachelorgrad i vernepleie. Pia har vært assistent i 3 år før hun ble hovedtrener på kursene dansemoro og mini disco grunnkurs. Pia syntes det er veldig gøy å jobbe med barn og dans! Hun har aktivitetslederkurs i barnedans og har gjennomført Norges Danseforbunds trener 1 utdanning. Hun er opptatt av variert og gøy trening der mestring og motivasjon står i fokus.
Emilie Faaberg-Johansen

Emilie Faaberg-Johansen

Instruktør

Emilie er 18 år og kommer fra Bergen. Hun går i VG3 på NTG og er aktiv konkurranse danser i flere grener. Emilie har holdt på med ulike dansegrener siden hun var 5 år, i tillegg til musikalteater. Emilie er også i gang med trener 1 kurset fra Norges danseforbund. Hun er opptatt av at alle skal kose seg på trening, og at alle skal føle på mestring. Emilie har vært assistent og skal i år ta over tiktok kurset.

Synne Odland Aase

Synne Odland Aase

Instruktør

Synne, 17 år og fra Bergen. Hun aktiv konkurransedanser og går VG2 på NTG Kongsvinger. Synne startet å danse som 3 åring og har erfaring fra mange dansestiler og musikalteater. Hun har danset ballett i mange år på Bergen kulturskole. Hun skal ha ansvaret for barneballett på Kongsvinger. Synne er opptatt av at man kjenner på mestring under kurset samtidig som man har det gøy!

 

Rikke Halland-Pedersen

Rikke Halland-Pedersen

Instruktør

Rikke, 18 år fra Kongsvinger. Hun har nå fullført sine 3 år på NTG dans og skal videre studere sykepleie ved HII. Rikke er en erfaren danser og danser i eliteklassen. Rikke er en blid og engasjerende trener. Hun er opptatt av at alle skal føle mestring og ha det morsomt på trening. Rikke har Norges Danseforbunds trener 1 utdanning og aktivitetslederkurs i barnedans. Hun har også mange års erfaring som assistent i klubben og kjenner klubbens rutiner godt. Rikke skal til høsten være hovedtrener på dansemoro, mini disco, freestyle & slow rek/lø/mester, mini freestyle grunnkurs og slowdance grunnkurs

 

Veslemøy Storbråten

Veslemøy Storbråten

Instruktør

Veslemøy er 18 år gammel og er fra Nord-Odal. Hun har danset siden hun var 2,5 år, og på Victory helt siden klubben ble opprettet. Veslemøy danser mest fordi hun synes det er veldig morsomt, og konkurrerer også litt. Hun ønsker å vise andre hvor gøy dansing er! Det er viktig for Veslemøy at alle som er på dansing skal føle på mestringsfølelse, ha det gøy og føle seg sett og hørt! Veslemøy har tatt aktivitetslederkurs i barnedans og har fullført Norges Danseforbunds trener 1 utdanning.
Maria Poptamas

Maria Poptamas

Instruktør

Maria er 19 år og kommer fra Haugesund. Hun går VG3 på Norges Toppidrettsgymnas og er aktiv konkurransedanser i flere grener. Hun har tidligere erfaring innenfor cheerleading og er nå instruktør for «Crystals Rubies PeeWee» og «Crystals Black Sapphire jr». Hun har aktivitetslederkurs i barnedans og gjennomført trener 1 i både dans og cheerleading. Maria er opptatt av at alle skal ha det gøy, og føle på mestring.

Cecilie Johnsrud

Cecilie Johnsrud

Instruktør

Amalie Stormo Fenny

Amalie Stormo Fenny

Instruktør

Amalie er 17 år, kommer fra Årnes og har danset på Victory siden hun var liten. Hun går nå på NTG dans og konkurrerer aktivt i eliteklassene. Amalie har aktivitetslederkurs i barnedans og holder på med Trener 1 fra Norges Danseforbund.  Hun er opptatt av at alle skal føle mestring og ha det gøy! Amalie har vært assistent i flere år og er nå klar for å være instruktør for Disco grunnkurs.
 
Rikke Breiby

Rikke Breiby

Coach

Rikke er en engasjert pedagog som har tatt videreutdanning innen veiledning, coaching og idrettspsykologi, og er en del av teamet på Nemus Kongsvinger. Hun er opptatt av hvordan fysisk aktivitet henger sammen med det mentale. Hun er en personlig samtalepartner som kan gi støtte til å sette mål, bli bevisst egne behov og gi hjelp til motivasjons- og mestringsteknikker for å utvikle egne psykologiske ferdigheter. På den måten kan hver enkelt utnytte sine fysiske ressurser og få ut sitt fulle potensial gjennom strukturert mental trening.  Rikke vil fungere som en ressurs inn mot mental trening for dansegrupper i Victory Dance ved behov. Til daglig jobber hun på Kongsvinger ungdomsskole.

Siv-June Korsmo

Siv-June Korsmo

Instruktør

Siv June er fra Kongsvinger og jobber til daglig som lærer. Siv June startet som linedance- instruktør i 2000 og zumba- instruktør i 2010. Hun har to instruktørkurs i linedance i tillegg til NDs linedance-trener 1 kurs og flere påfyllingskurs. Siv June har konkurrert i NM og SM, både i single og i team. Norsk mester i team. Fortiden har Siv June permisjon fra linedance-kursene. Siv June er også sertifisert Zumba og Bokwa- instruktør. I Zumba har hun basic 1 og 2, pluss zumba toning, zumba gold, zumba step og zumba proskills. Siv June har Zumba hver onsdag på Victory dance, Kongsvinger. Siv June er en blid og positiv instruktør som sprer danseglede.
Alina Slavinska

Alina Slavinska

Instruktør

Alina Slavinska kommer fra Ukraina og skal undervise i ballett frem til sommeren. Alina er utdannet profesjonell danser innenfor ballett, klassisk og moderne dans. Hun har siden 2010 undervist i dans verden rundt og åpnet sin egen danseskole i 2020.

Olga Etkalo

Olga Etkalo

Instruktør

Olga kommer fra Ukraina og er danser, koreograf, yogainstruktør og danseinstruktør. Hun vil undervise på Victory Dance fra høsten 2022.

Petra Noer Sætre

Petra Noer Sætre

Instruktør

Petra er 18 år og kommer fra Kongsvinger. Hun går på realfag på Øvrebyen vgs. Hun begynte å danse på Jump da hun var rundt 2,5 år. Petra elsker virkelig å danse, men på grunn av mye plager med beina har hun ikke fått danset like mye selv de siste årene. Derfor er hun veldig takknemlig for muligheten til å lære bort det hun kan og skape danseglade for de yngre. Petra har vært instruktør på Jump de siste 5 årene og gleder seg til å fortsette å gjøre det hun elsker. 

Cine Fagernæs Tråstadkjølen

Cine Fagernæs Tråstadkjølen

Instruktør

Cine er 16 år og er fra Kongsvinger. Hun går nå Realfag på Øvrebyen Videregående skole. Hun startet å danse da hun var 4 år, og har vært litt på og av siden da. Hun er tidligere danser ved Jump Dansestudio! Cine har danset mye forskjellig. Alt fra ballett og jazz, til hiphop og moderne, men hiphop er absolutt det hun brenner for.

Marthea Oplenskedal Hokaasen

Marthea Oplenskedal Hokaasen

Instruktør

Marthea er 16 år og kommer fra Kongsvinger. Hun går nå første året sitt på Øvrebyen videregående skole. Allerede som 3-åring begynte Marthea å danse på Jump! og hun har gått der siden. Høsten 2020 begynte hun også å undervise i litt ulike klasser for yngre, og dette er noe hun har blitt veldig glad i. Selv danser hun flere ulike stiler som Jazz, Hip-Hop, Ballett og Lyrisk Jazz. Marthea er medlem i kompaniet for de eldste danserne

Sofi Kvarv Andreassen

Sofi Kvarv Andreassen

Instruktør

Sofi er 17 år og kommer fra Kongsvinger. Hun går i VG2 på NTG og konkurrerer i Performing Arts. Hun startet å danse da hun var 2 år gammel, og har danset alt fra ballett til hiphop. Sofi har Trener 1 kurs fra Norges Danseforbund. Hun er veldig opptatt av at alle skal ha det gøy og føle på mestring. Hun har tidligere vært instruktør på Jump, og er veldig glad for at hun får fortsette å undervise på Victory.

Carina Heggeli

Carina Heggeli

Instruktør

Carina er 30 år og bor på Kongsvinger med 3 barn og partner. Hun har siden 2017 vært elev ved Victory Dance, men har nå tredd inn i rollen som linedanceinstruktør sammen med Anita Skogli. Carina har ND`s trener 1 utdanning. Hun startet sin linedance karriere i en alder av 11 år, og har i tillegg siden den gang vært innom jazzballett, swing og West Coast Swing. Hun liker å ha det høyt oppunder taket, og drar gjerne en spøk når man mist venter det. 
Henning Carlsen

Henning Carlsen

Instruktør

Henning er 25 år gammel og kommer fra Kongsvinger. Han har drevet med selvlært parkour siden han var 11, og det har blitt hele verdenen for han. Henning har jobbet som instruktør på det største parkour og tricking firmaet i Norge, og liker å lære bort det han elsker mest. Selv trener han daglig med parkour, både ute og inne og hvor enn han er. 
Anita Skogli

Anita Skogli

Instruktør

Anita Skogli er opprinnelig fra Nord-Odal, men bor nå i Skogbygda i Nes. Hun jobber til daglig som barne- og ungdomsarbeider i barnehagen i Skogbygda. Anita startet med linedance i 1999, og tok det første instruktørkurset i 2000. Jobbet som instruktør bare en liten periode før hun prioriterte mer tid til egen trening for å konkurrere. Har konkurrert i SM i team og ble svensk mester tidlig på 2000-tallet. Tok nytt instruktørkurs rett før jul i 2022, og har ND`s linedance-trener 1 kurs. 

Oksana Muliar

Oksana Muliar

Instruktør

Oksana Muliar er 20 år og kommer fra Ukraina.  Hun har danset i 13 år, og mestrer stiler som moderne, moderne jazz, hiphop, jazzfunk, etc. Hun har deltatt i ukrainske konkurranser og vunnet ulike priser under eksempelvis LKS, Feal the beat, The challenge.  Hun har undervist i contemporary og stretching, og hatt klasser for barn og voksne både på dansestudioer og på treningssentre. Har bachelorgrad fra Borys Grinchenko Kyiv University, med hovedfag i koreografi.

Takk til våre sponsorer

 

Støtt oss!Kontaktinfo

Kongsvinger Danseklubb
Victory Dance
Fjellgata 6, 2212 Kongsvinger

Telefon: 95 04 97 29
E-post: ida@victorydance.no

Org.nr. 995 415 542
Kontonr. 1870 45 58747

X
X