Instruktører

Under finner du en presentasjon av alle Victory’s instruktører.

Ida Craig

Ida Craig

Daglig og sportslig leder

Ida er daglig og sportslig leder i danseklubben og en av grunnleggerne av klubben da den ble opprettet i 2010. Hun er tidligere verdensmester i disco og har vært landslagsdanser i flere grener som freestyle, disco, disco freestyle, hip hop og showdance. Ida har gått danselinja på Wang toppidrett i Oslo og har ND`s trener 1 og trener 2 utdanning. Hun har også studert på NIH, bland annet anatomi og kosthold. Ida er også dommer i flere grener og utdannet kursholder i ND`s trenerutdanning. Hun ble kåret til årets trener på Dance Awards 2012. Ida jobber også på NTG Kongsvinger som hovedtrener på dans. I 2018 fullførte hun også topptrener studiet på NIH.

Andrea Solbjør

Andrea Solbjør

Instruktør

Andrea er 20 år og har gått på NTG dans her i Kongsvinger. Hun er regjerende europmester og verdensmester i disco freestyle. Andrea har også vært Norges beste freestyle og slowdanser i flere år. Hun er landslagsdanser og er endel av Olympiatoppens utviklingsgruppe for unge talenter og har mottatt flere stipender og priser for sin karriere som danser. Hun har trener 1 utdanningen og er opptatt av variert og riktig trening der mestring og motivasjon er i fokus.

Susann Isaac

Susann Isaac

Instruktør

Susann er en blid jente på 21 år fra Stavanger som har vært aktiv konkurransedanser i eliteklassen i freestyle og slow. Hun begynte å danse da hun var 11 år. Susann gikk på NTG dans på Kongsvinger og studerer nå på Norges Idrettshøgskole. Hun har trener 1 utdanningen og er opptatt av at danserne skal føle mestring og glede.

Emine Iversen Løvåsmoen

Emine Iversen Løvåsmoen

Instruktør

Emine er 19 år og fra Sander. Hun har lang fartstid i Victory Dance som startet å danse når hun var 7 år. Emine er superdyktig med de minste barna og veldig opptatt av at de skal ha en god opplevelse av det å være på dansekurs og utvikle seg og ha en god læringskurve. Emine har NDs trener 1 utdanning.

Tina Haugen

Tina Haugen

Instruktør

Tina, 26 år fra Kongsvinger og har lang og bred erfaring som instruktør og har trener 1 utdanningen. Hun har alltid hatt stor interesse for dans og begynte selv å danse på Victory Dance i 2009. Tina har veldig godt tekke med de minste danserne våre og finner på mange gøyale måter å lære nye ting på. Hun har også erfaring fra Lollo og Bernie gjennom Thomas Cook Northern Europe i sydlige strøk.

Ida Rønning

Ida Rønning

Instruktør

Ida, 19 år fra Sander. Hun er en ildsjel innen hop hop og har flere ganger representert Norge under EM og VM. Hun evner å engasjere barn og unge i denne urbane dansestilen og kursene hennes er veldig populære. Ida har Norges Danseforbunds streetdance trener 1 utdanning.

Hanna Bakken

Hanna Bakken

Instruktør

Hanna, 19 år fra Roverud. Lang fartstid i Victory Dance som danser og nå også som instruktør. Hun har gått på NTG dans på Kongsvinger og har trener 1 utdanningen. Hanna er ei herlig jente man fort knytter seg til og danserne blir veldig fort glad i henne.

Siv-June Korsmo

Siv-June Korsmo

Instruktør

Siv-June er fra Kongsvinger og jobber til daglig som lærer. Siv June startet å danse linedance i år 2000. Hun har tatt to instruktørkurs i linedance i tillegg til NDs linedance trener 1 og flere påfyllkurs. Siv June har konkurrert i NM og SM (3 år), både singel og i team. Hun er norsk mester i team. Siv June har nybegynnerkurs, videregåendekurs og oppvisningstrening. Siv June er en blid og positiv instruktør, som sprer danseglede. Hun er også sertifisert Zumba og Bokwa instruktør. Siv-June bidrar til et utrolig godt samhold ved å organisere sosiale aktiviteter for linedancegjengen utenom kurstiden også.

Theresa Jakobsen

Theresa Jakobsen

Instruktør

Er vår fantastiske zumba instruktør som evner å fange, glede og inspirere alle som deltar på timene hennes. Hun elsker zumba og hennes sprudlende energi smitter over på deltagerne. Hun har zumbas trenerkurs og jobbe til daglig som spesialpedagog. En fantastisk ressurs for klubben da hun også ofte bidrar til alternativ trening med konkurransedanserne og på arrangement

Marlene Halvorsen Myhrer

Marlene Halvorsen Myhrer

Instruktør

Marlene, 19 år fra Skarnes. Marlene har selv vært barnedanser på Victory Dance og har vært med i alle år. Hun har nå også fått mye erfaring som instruktør. Hun har barnedanstreneren og trener 1 fra Norges Danseforbund. Hun er stødig og trygg på kurs og oppleves som en meget engasjerende trener. Marlene er en av Norges beste freestyle og slowdansere og er også med på landslaget i disco og tok VM sølv i år med den norske disco formasjonen. Hun holder i dag på og fullfører sitt 3. og siste år på idrettsfaglinja på Øvrebyen vgs.

Mathilde Haugen

Mathilde Haugen

Instruktør

Mathilde 20 år fra Sander. Mathilde har også lang fartstid i Victory Dance som danser og også som instruktør. Hun har fullført NTG dans og brenner for å videreføre kunnskapen og dansegleden hun selv har til andre. Mathilde er toppdanser i freestyle og slow samt landslagsdanser i disco. Hun tok VM sølv i 2018 med den norske disco formasjonen.

Martine-Camilla Brænna

Martine-Camilla Brænna

Instruktør

Martine er 26 år og startet å danse freestyle da hun var 3 år, og ballett når hun var 6. Hun gikk på operaens ballettskole til hun var 15, hoppet over videregående og begynte rett på Khio (balletthøgskolen) og fikk en bachelor derfra, og var ferdig med det når hun var 20 år. Samtidig som dette, var hun flere ganger verdensmester i disco og slow, europamester i jazz og disco, og norgesmester i jazz, moderne, freestyle, slow, disco, hip hop og show. Martine har også vært dancer of the year(overall) i slow 3 ganger. Hun har vært i disco kid-, brean-, diva Divo-, og Craig tara finaler. Vært kåret til «årets nykommer» på dance awards av Norges danseforbund.
Etter at hun var ferdig med konkurransedansingen og skolegang, jobbet hun i musikalen Cabaret på Oslo Nye teater, før hun flyttet til New York i 5 mnd. Der gikk Martine på Broadway dance center, og tok «professional semester».
Etter dette fikk hun jobb på Moulin Rouge i Paris, hvor hun jobbet i 13 måneder. Nå er Martine tilbake i Oslo, og jobber for kompaniet show de vida, underviser og tar en «pause» før hun skal ut på nye eventyr

Martine har fokusere på teknikk, tøying og koreografi/innlevelse på sine klasser. Men det viktigste er å ha det gøy, og kjenne at man utvikler seg!

Emma Elserud

Emma Elserud

Instruktør

Emma er 18 år og er fra Kirkeær. Hun har selv danset på Victory Dance i mange år. Hun har lang erfaring som assistenttrener og har derfor god erfaring med barnedans og nybegynnerkurs. Emma har aktivitetslederkurs i barnedans og er også nå i gang med Norges Danseforbunds trener 1 utdanning. Emma er veldig glad i barn og et naturlig godt tekke med dem. Hun er opptatt av at alle skal trives, føle seg sett og inkludert.

Signe Aurbakken

Signe Aurbakken

Instruktør

Signe er 17 år og kommer fra Eidskog. Hun går VG2 på NTG dans og er en av Norges beste dansere innen freestyle, slowdance og disco. Hun danser på landslaget og har en 4. plass i VM som beste resultat i solo og EM gull i disco formasjon. Signe er sterk turner og trener jevnlig med Espen Jansen som er kjent som Norges beste turn veteran og turntrener. Signe er hovedtrener sammen med Ronja på akrobatikk-kursene og er assistenttrener på barneballett. Hun har meget godt barnetekke er veldig populær bland de minste. Signe har Norges Danseforbunds trener 1 utdanning og aktivitetslederkurs i barnedans.

Ronja Grønnerud Fjeld

Ronja Grønnerud Fjeld

Instruktør

Ronja er 19 år og kommer fra Eidskog. Hun går siste året på NTG dans og er en av Norges beste dansere innen freestyle, slowdance og disco. Ronja har et bland annet et EM gull i disco formasjon og vant Dancer of the year 2018. Ronja har Norges Danseforbunds trener 1 utdanning og skal også denne sesongen i gang med aktivitetslederkurs i barnedans. Ronja er hovedtrener på akrobatikk-kursene i sammen med Signe. Hun er også assistenttrener på barneballett. Ronja har et godt øye til danserne og evner å se de alle. Et kompliment er aldri langt unna.

Mathilde Gulli Lindseth

Mathilde Gulli Lindseth

Instruktør

Mathilde er 18 år og fra Kongsvinger. Mathilde er en av Norges beste dansere og innehar en plass på det norske landslaget. Hun elsker å danse og stortrives med barn og unge. Hun går til daglig på VG2 på Øvrebyen vgs. Mathilde skal være hovedtrener på freestyle og slowdance grunnkurs denne høsten. Hun skal også igang med trener 1 utdanningen denne sesongen. Mathilde er superenergisk, sprudlende og morsom! Det er aldri kjedelig på Mathilde sine timer!

Ida Nordby

Ida Nordby

Instruktør

Ida, er 16 år og kommer fra Nord-Odal. Hun har danset på Victory siden klubben ble startet. Ida har vært assistent på Sand i 2 år før hun ble hovedtrenere og er godt kjent med barna og rutinene på Victory Dance. Ida syntes det er veldig gøy å jobbe med barn og dans! Hun har aktivitetslederkurs i barnedans og er i gang med Norges Danseforbunds trener 1 utdanning.

Oda Geisner

Oda Geisner

Instruktør

Oda er en 19 år og fra Skarnes. Hun har lang erfaring som danser på Victory Dance. Hun har danset freestyle, slow og disco. På trening har Oda stort fokus på trivsel, at alle skal bli sett og alle skal ha muligheten til å kjenne på mestringsfølelsen. Oda har NDs trener 1 utdanning.

Takk til våre sponsorer

Støtt oss!X