Instruktører

Under finner du en presentasjon av alle Victory’s instruktører.

Ida Craig

Ida Craig

Daglig og sportslig leder

Ida er daglig og sportslig leder i danseklubben og en av grunnleggerne av klubben da den ble opprettet i 2010. Hun er tidligere verdensmester i disco og har vært landslagsdanser i flere grener som freestyle, disco, disco freestyle, hip hop og showdance. Ida har gått danselinja på Wang toppidrett i Oslo og har ND`s trener 1 og trener 2 utdanning. Hun har også studert på NIH, bland annet anatomi og kosthold. Ida er også dommer i flere grener og utdannet kursholder i ND`s trenerutdanning. Hun ble kåret til årets trener på Dance Awards 2012. Ida jobber også på NTG Kongsvinger som hovedtrener på dans. I 2018 fullførte hun også topptrener studiet på NIH.

Andrea Solbjør

Andrea Solbjør

Instruktør

Andrea er 20 år og har gått på NTG dans her i Kongsvinger. Nå er hun i full gang med en bachelorgrad i trening, helse og prestasjon på NIH. Hun er tidligere europmester og verdensmester i disco freestyle. Andrea har også vært Norges beste freestyle og slowdanser i flere år. Hun er landslagsdanser og er endel av Olympiatoppens utviklingsgruppe for unge talenter og har mottatt flere stipender og priser for sin karriere som danser. Hun har trener 1 utdanningen og er opptatt av variert og riktig trening der mestring og motivasjon er i fokus.

Theresa Jakobsen

Theresa Jakobsen

Instruktør

Er vår fantastiske zumba instruktør som evner å fange, glede og inspirere alle som deltar på timene hennes. Hun elsker zumba og hennes sprudlende energi smitter over på deltagerne. Hun har zumbas trenerkurs og jobbe til daglig som spesialpedagog. En fantastisk ressurs for klubben da hun også ofte bidrar til alternativ trening med konkurransedanserne og på arrangement

Ronja Grønnerud Fjeld

Ronja Grønnerud Fjeld

Instruktør

Ronja er 19 år og kommer fra Eidskog. Hun går siste året på NTG dans og er en av Norges beste dansere innen freestyle, slowdance og disco. Ronja har et bland annet et EM gull i disco formasjon og vant Dancer of the year 2018. Ronja har Norges Danseforbunds trener 1 utdanning og skal også denne sesongen i gang med aktivitetslederkurs i barnedans. Ronja er hovedtrener på akrobatikk-kursene i sammen med Signe. Ronja har et godt øye til danserne og evner å se de alle. Et kompliment er aldri langt unna.

Mathilde Gulli Lindseth

Mathilde Gulli Lindseth

Instruktør

Mathilde er 18 år og fra Kongsvinger. Mathilde er en av Norges beste dansere og innehar en plass på det norske landslaget. Hun elsker å danse og stortrives med barn og unge. Hun går til daglig på VG2 på Øvrebyen vgs. Mathilde skal være hovedtrener på freestyle og slowdance grunnkurs denne høsten. Hun skal også igang med trener 1 utdanningen denne sesongen. Mathilde er superenergisk, sprudlende og morsom! Det er aldri kjedelig på Mathilde sine timer!

Ida Nordby

Ida Nordby

Instruktør

Ida, er 16 år og kommer fra Nord-Odal. Hun har danset på Victory siden klubben ble startet. Ida har vært assistent på Sand i 2 år før hun ble hovedtrenere og er godt kjent med barna og rutinene på Victory Dance. Ida syntes det er veldig gøy å jobbe med barn og dans! Hun har aktivitetslederkurs i barnedans og er i gang med Norges Danseforbunds trener 1 utdanning.

Henriette Haugen Hoffmann

Henriette Haugen Hoffmann

Instruktør

Henriette er 20 år og kommer fra Nes. Hun har tidligere vært danser hos Victory og driver nå med lektorutdanning på universitetet i Oslo. Hun elsker å lære bort til andre og er opptatt av at alle skal være med og føle mestring.

Maren Fonstad

Maren Fonstad

Instruktør

Maren er 17 år og kommer fra Sander. Hun har danset på Victory siden hun var liten og går nå VG2 på NTG dans. Maren er landslagsdanser i flere dansestiler og er utrolig dyktig. Hun har jobbet som assistent i flere år og er nå klar for instruktørrollen i tik tok dans denne sesongen. Maren er opptatt av at alle skal ha det gøy på trening og føle på mestring.

Ivan Solstad

Ivan Solstad

Instruktør

Ivan er 25 år og kommer fra Oppstad. Han har alltid vært aktiv og drevet med selvlært parkour/tricking i ca. 10 år. Ivan har tidligere erfaring fra undervisning fra cheerleading og barneidrett. Han er leken og engasjert og er ofte og finne på steder for aktivitet, f.eks SIAP der han er en stort forbilde blandt de unge og lærer gjerne bort noen triks. Vi gleder oss stort til å ha Ivan på Victory fremover og skape et miljø rundt tricking / parkour.

Liisa Ahlqvist-Lehkosuo

Liisa Ahlqvist-Lehkosuo

Instruktør

Liisa er fra Finland men bor nå i Kongsvinger. Hun er engelsktalende på sine kurs. Hun har drevet med dans og turn hele livet sitt, både som utøver og trener. Som trener har hun blant annet et VM sølv i 2005. De siste årene har hun selv konkurrert i performing arts (jazz, moderne og show) i adult 2 klassen (over 31 år) og kan skilte med 2 VM gull. Til daglig jobber Liisa i det Finske turnforbundet og er er utrolig dedikert og ressurssterk. Noe som vi i klubben kommer til å dra god nytte av

Mia Nymoen

Mia Nymoen

Instruktør

Mia, 17 år og fra Kirkenær. Vært aktiv danser i mange år og meget erfaren på dansegulvet. Hun går toppidrett dans på Øvrebyen. Hun har aktivitetslederkurs i barnedans fra Norges Danseforbund. Hun er veldig opptatt av at alle skal ha det gøy og føle mestring. Mia er hovedtrener for alle dansekursene på Kirkenær.

 

Ingrid Mikkelsen

Ingrid Mikkelsen

Instruktør

Ingrid, 17 år og fra Kongsvinger. Vært aktiv danser i mange år og meget erfaren på dansegulvet. Hun går til daglig på Øvrebyen vgs. Hun har trener 1 fra Norges Danseforbund. Hun er opptatt av at alle skal ha det gøy og føle mestring. Ingrid er hovedtrener for tik tok kursene på Kongsvinger på onsdager.

 

Thelma Grendel

Thelma Grendel

Instruktør

Thelma, 16 år og fra Skarnes. Vært aktiv danser i mange år og meget erfaren som assisterende trener over flere sesonger. Hun går til daglig på Øvrebyen vgs. Hun er opptatt av at alle skal føle mestring og at man lærer noe nytt hver time. Thelma er hovedtrener for hip hop kurset på Skarnes denne sesongen

 

Synne Odland Aase

Synne Odland Aase

Instruktør

Synne, 17 år og fra Bergen. Hun aktiv konkurransedanser og går VG2 på NTG Kongsvinger. Synne startet å danse som 3 åring og har erfaring fra mange dansestiler og musikalteater. Hun har danset ballett i mange år på Bergen kulturskole. Hun skal ha ansvaret for barneballett på Kongsvinger. Synne er opptatt av at man kjenner på mestring under kurset samtidig som man har det gøy!

 

Rikke Halland-Pedersen

Rikke Halland-Pedersen

Instruktør

Rikke, 18 år fra Kongsvinger. Hun har nå fullført sine 3 år på NTG dans og skal videre studere sykepleie ved HII. Rikke er en erfaren danser og danser i eliteklassen. Rikke er en blid og engasjerende trener. Hun er opptatt av at alle skal føle mestring og ha det morsomt på trening. Rikke har Norges Danseforbunds trener 1 utdanning og aktivitetslederkurs i barnedans. Hun har også mange års erfaring som assistent i klubben og kjenner klubbens rutiner godt. Rikke skal til høsten være hovedtrener på dansemoro, mini disco, freestyle & slow rek/lø/mester, mini freestyle grunnkurs og slowdance grunnkurs

 

Veslemøy Storbråten

Veslemøy Storbråten

Instruktør

Veslemøy er 18 år gammel og er fra Nord-Odal. Hun har danset siden hun var 2,5 år, og på Victory helt siden klubben ble opprettet. Veslemøy danser mest fordi hun synes det er veldig morsomt, og konkurrerer også litt. Hun ønsker å vise andre hvor gøy dansing er! Det er viktig for Veslemøy at alle som er på dansing skal føle på mestringsfølelse, ha det gøy og føle seg sett og hørt! Veslemøy har tatt aktivitetslederkurs i barnedans og har fullført Norges Danseforbunds trener 1 utdanning.
Ann-Kristin Sunstad

Ann-Kristin Sunstad

Instruktør

Ann-Kristin bor i Kongsvinger og har jobbet med Linedance i mange år. Hun startet å danse LineDance i 1996 og har tatt flere instruktørkurs i Linedance i tillegg til NDs linedance trener 1 og flere teknikk-kurs.

I 2000, startet hun opp sin egen gruppe i Oppegård og drev dette frem til 2006, i 2006 ble hun instruktør for RockBack Dancers i Asker. Hun har også vært instruktør for Buckaroo Linedancers på Langhus. Hun har gjestet flere dansegrupper rundt omkring og stiller opp der hun trengs.

De siste årene har hun også danset hos Skedsmo Westerklubb og hos Oslo Linedanceklubb med Raymond Sarlemijn som instruktør. I tillegg tatt flere teknikkurs i regi av både ND og Raymond Sarlemijn og andre ledende instruktører både i innland og utland.

Ann-Kristin er å finne på de fleste dansegulv rundt omkring, enten det er Linedance eller swing, der det er dans der er Ann-Kristin

Sara Michelle Hyttebakken

Sara Michelle Hyttebakken

Instruktør

Cecilie Johnsrud

Cecilie Johnsrud

Instruktør

Amalie Stormo Fenny

Amalie Stormo Fenny

Instruktør

Amalie er 17 år, kommer fra Årnes og har danset på Victory siden hun var liten. Hun går nå på NTG dans og konkurrerer aktivt i eliteklassene. Amalie har aktivitetslederkurs i barnedans og holder på med Trener 1 fra Norges Danseforbund.  Hun er opptatt av at alle skal føle mestring og ha det gøy! Amalie har vært assistent i flere år og er nå klar for å være instruktør for Disco grunnkurs.
 
Marlene Halvorsen Myhrer

Marlene Halvorsen Myhrer

Instruktør

Marlene, 22 år fra Skarnes. Marlene har selv vært barnedanser på Victory Dance og har vært med i alle år. Hun har nå også fått mye erfaring som instruktør. Marlene bor til daglig i Oslo og holder på med en bachelorgrad i trenerrollen og idrettspsykologi på NIH. Hun har barnedanstreneren og trener 1 fra Norges Danseforbund. Hun er stødig og trygg på kurs og oppleves som en meget engasjerende trener. Marlene er en av Norges beste freestyle og slowdansere og er også med på landslaget i disco og tok VM sølv i år med den norske disco formasjonen.

Rikke Breiby

Rikke Breiby

Coach

Rikke er en engasjert pedagog som har tatt videreutdanning innen veiledning, coaching og idrettspsykologi, og er en del av teamet på Nemus Kongsvinger. Hun er opptatt av hvordan fysisk aktivitet henger sammen med det mentale. Hun er en personlig samtalepartner som kan gi støtte til å sette mål, bli bevisst egne behov og gi hjelp til motivasjons- og mestringsteknikker for å utvikle egne psykologiske ferdigheter. På den måten kan hver enkelt utnytte sine fysiske ressurser og få ut sitt fulle potensial gjennom strukturert mental trening.  Rikke vil fungere som en ressurs inn mot mental trening for dansegrupper i Victory Dance ved behov. Til daglig jobber hun på Kongsvinger ungdomsskole.

Siv-June Korsmo

Siv-June Korsmo

Instruktør

Siv-June er fra Kongsvinger og jobber til daglig som lærer. Siv-June startet med å danse linedance i år 2000. Hun har to instruktørkurs i linedance i tillegg til NDs linedance trener 1 kurs og flere påfyllkurs. Siv-June har konkurrert i NM og SM (3 år), både i single og i team. Hun er norsk mester i team. Siv-June har nybegynnerkurs, videregåendekurs og oppvisningstrening. Siv-June er en blid og positiv instruktør som sprer danseglede. Hun er også sertifisert Zumba og Bokwa-instruktør. Siv-June bidrar til utrolig godt samhold ved å organisere sosiale aktiviteter for linedancegjengen også utenom kurstiden.

Alina Slavinska

Alina Slavinska

Instruktør

Alina Slavinska kommer fra Ukraina og skal undervise i ballett frem til sommeren. Alina er utdannet profesjonell danser innenfor ballett, klassisk og moderne dans. Hun har siden 2010 undervist i dans verden rundt og åpnet sin egen danseskole i 2020.

Olga Etkalo

Olga Etkalo

Instruktør

Olga kommer fra Ukraina og er danser, koreograf, yogainstruktør og danseinstruktør. Hun vil undervise på Victory Dance fra høsten 2022.

Takk til våre sponsorer

 

Støtt oss!Kontaktinfo

Kongsvinger Danseklubb
Victory Dance
Fjellgata 6, 2212 Kongsvinger

Telefon: 95 04 97 29
E-post: ida@victorydance.no

Org.nr. 995 415 542
Kontonr. 1870 45 58747

X
X