Oppstart på Victory Dance våren 2022

For å kunne ivareta sikkerhet, nasjonale retningslinjer og hygienetiltak så gjør vi det på denne måten!

Slik gjør vi det på Victory Dance ved oppstart av vårkurs 2022:

  • ALLE må melde seg på i god tid på forhånd. I uke 2 og uke 3 holder det med prøvepåmelding fra victorydance.no (men det MÅ gjøres av ALLE – og i god tid før oppmøte) OBS! Begrenset antall plasser.

 

  • Fra uke 4 MÅ alle ha betalt kurs for å få danset. Oppstartsvakter vil være behjelpelig med å forklare hvordan du gjør endelig påmelding og betaling, men beregn god tid og gjør dette senest i uke 3, da vi må ha alle på listen vår i uke 4.
  • Hvis en har meldt seg på prøvetime, men IKKE kan komme, melder man seg AV IGJEN. Du fikk brukernavn og passord ved påmelding og administrerer dette selv. Dette er viktig for at vi skal ha oversikt over hvem som kommer og for at andre kan få benyttet plassen du ikke lenger har behov for.
  • En holder seg hjemme om en ikke føler seg i form.
  • Ved oppmøte møter du en representant fra Victory Dance på utsiden. Her forteller en hva danser heter, og en blir krysset inn på listen utifra påmeldingen som er gjort på forhånd. Herifra vil ikke foreldre/foresatte ha tilgang videre. Barna blir møtt på innsiden av flinke assistenter som hjelper til og bidrar slik at barnet blir ivaretatt hele veien. Både i garderobe, ved vask av hender og å komme seg inn på riktig sal. Etter dansetimen, blir de også hjulpet på samme måte, også møter dere foreldrene de igjen på utsiden.
  • Alle vasker/spriter hender før og etter trening. Assistenter hjelper de minste barna med dette.
  • Vi nyser/hoster i armkroken.
  • Alle fra 20 år og oppover må holde minst 1 meter avstand fra alle andre.

På denne måten vil vi kunne følge de retningslinjer som kreves av oss som idrettsklubb. Vi vil gjøre alt vi kan for at alle skal føle seg sikre og ivaretatt på alle mulige måter.

Har du noen spørsmål rundt dette, så ta gjerne kontakt med styret.

v/  Linda Olsrud på tlf. 92 86 71 24

X
X