ARRANGEMENTSDETALJER

På grunn av sikkerhet så MÅ du ha meldt deg på prøvetime/eller betalt kursavgift på forhånd HØSTEN 2020. For å kunne drive forsvarlig med begrenset antall på hvert kurs, så har vi ikke mulighet til å slippe deg inn uten at dette er gjennomført. Vi krysser deg av ved ankomst.

Hos Victory Dance kan du i første og andre uke av sesongoppstart ha gratis prøvetimer på de kursene du synes virker interessante. Kursene du tar prøvetime på må være innenfor ditt nivå og alder. Du kan ha ubegrenset antall prøvetimer disse to ukene.

Det er viktig at du melder deg på alle prøvetimer du ønsker å ta, slik at vi vet at du kommer og kan gi deg beskjed dersom det skulle oppstå noe.

I tredje kurs-uke må endelig påmelding og betaling være gjort dersom du ønsker å fortsette å danse. Opprop vil bli gjennomført denne uken.


Til dansetimen er det fint om du har på deg tøy som det er behagelig å bevege og bli svett i. Ingen øvrige kleskoder. På barnekursene anbefaler vi i tillegg: anti-skli sokker, barbeint eller dansesåler man typisk får tak i på HM. Freestyle, slowdance/lyrisk og disco er barfot helt ypperlig. Øvrige kurs er helt supert med vanlige trenings sko til innendørs bruk.

Gratis prøvetimer gjelder kun i uke 36 og 37. Dersom man ønsker å fortsette på dansekurs etter dette må endelig påmelding med betaling være gjort før oppmøte i uke 38. Dette gjøres via vår hjemmeside www.victorydance.no

oktober 20 @ 17:30
17:30 — 18:00 (30′)

Did you like this? Share it!