Victory Dance

Kongsvinger Danseklubb – Victory Dance er et idrettslag som følger krav og retningslinjer fra Norges Idrettsforbund. Det vil si at klubbens ledelse er et styre bestående av frivillig danseforeldre. Ida Craig er ansatt i klubben som daglig og sportslig leder. Idas stilling er den eneste faste stillingen klubben har. Resten av instruktørene og assistentene er ansatt på timebasis. Alle pengene som klubben får inn, går direkte tilbake til danserne i form av kvalifiserte trenere, utstyr og annet som kommer medlemmene til gode.

Victory Dance ble kåret til Årets Danseklubb på Dance Awards for 2015. Klubben vant også en pris for årets beste konkurranse for «All White» konkurransen høsten 2015.

Victory Dance syntes det er viktig å ha instruktører med relevant utdanning, erfaring, kunnskap og kompetanse i dansefaget. Derfor har vi lønnede instruktører i motsetning til mange andre idrettslag. Dette medfører derfor at danseklubben har noe høyere kontingent enn andre klubber.

Alle instruktører og assistenter må fremvise politiattest før de begynner å jobbe på Victory Dance. Klubben legger stor vekt på trenernes egenskaper til å holde lærerike og morsomme kurs og håndtere barn på en god og riktig måte, som gjør at alle skal trives på kursene og ha best mulig mestringsfølelse.

Assistenter på dansekursene er erfarne dansere med interesse for å selv bli instruktør en dag. De har nødvendigvis ikke trenerutdanningen på plass enda, men må samle praksistimer og viktig erfaring. 40 praksistimer er krav for å få din trener 1 utdanning og eksamen godkjent. Vi har assistenter på alle barnekurs opp til 8 år, på tilpasset dansemoro for de med spesielle behov og også på noen av grunnkursene våre.

Styret

Styret i Kristiansand Danseklubb

Styreleder | Birte Justvik
99043001  

Styremedlem | Rina Barikmo Au
90836771

Styremedlem | Hanne Marie Edvardsen Jelavic
91385228

Styremedlem | Kathrine Bakke
95880144 

Styremedlem | Trine Egeland
97172978

Varamedlem | Camilla Høy
92243499