Trenere

Under finner du en presentasjon av alle Victory’s instruktører.

Ida Craig

Daglig og sportslig leder

Ida er daglig og sportslig leder i danseklubben og en av grunnleggerne av klubben da den ble opprettet i 2010. Hun er tidligere verdensmester i disco og har vært landslagsdanser i flere grener som freestyle, disco, disco freestyle, hip hop og showdance. Ida har gått danselinja på Wang toppidrett i Oslo og har ND`s trener 1 og trener 2 utdanning. Hun har også studert på NIH, bland annet anatomi og kosthold. Ida er også dommer i flere grener og utdannet kursholder i ND`s trenerutdanning. Hun ble kåret til årets trener på Dance Awards 2012. Ida jobber også på NTG Kongsvinger som hovedtrener på dans. I 2018 fullførte hun også topptrener studiet på NIH.

Andrea Solbjør

Instruktør

Andrea er 24 år og har danset siden hun var 6 år. Andrea har fullført en bachelorgrad i Trening, Helse og Prestasjon ved Norges Idrettshøgskole og fullfører våren 2023 en mastergrad i Idrettsfysiologi og Bevegelseslære, med fokus rettet mot kvinnelige utøver og styrketrening. Hun er tidligere europamester og verdensmester i grenene Disco Solo, Duo, Duo Mixed og Disco Freestyle. Andrea har også vært Norges beste freestyle og slowdanser i flere år. Hun har vært landslagsdanser siden 2013 og vært en del av Olympiatoppens utviklingsgruppe for unge talenter og har mottatt flere stipender og priser for sin karriere som danser. I 2023 mottok Andrea prisen for «Årets Danser» og «Folkets Favoritt» sammen med Ronja G. Fjeld under Dance Awards. Hun har NDs trener 1 utdanning og er spesielt opptatt av at treningen skal være variert og kvalitetsfull, der mestring og danseglede er i fokus.

Theresa Jakobsen

Instruktør

Er vår fantastiske zumba instruktør som evner å fange, glede og inspirere alle som deltar på timene hennes. Hun elsker zumba og hennes sprudlende energi smitter over på deltagerne. Hun har zumbas trenerkurs og jobbe til daglig som spesialpedagog. En fantastisk ressurs for klubben da hun også ofte bidrar til alternativ trening med konkurransedanserne og på arrangement

Marlene Halvorsen Myhrer

Instruktør

Marlene, 24 år fra Skarnes.

Hun har vært assistent og instruktør hos oss i mange år. Marlene bor til daglig i Oslo og tar en mastergrad i idrettspsykologi på NIH. Hun har en bachelorgrad fra NIH i trenerrollen og idrettspsykologi, Barnedansetreneren og Trener 2 fra Norges Danseforbund. I tillegg er hun ungdomsrepresentant og styremedlem i seksjonen for freestyle/ido-grener i ND. Hun er stødig og trygg på kurs og oppleves som en meget engasjerende trener.

Marlene har selv vært danser på Victory Dance fra oppstart til 2019, og kan se tilbake på en dansekarriere på landslaget i disco og elitenivå i freestyle og slow. 

Signe Aurbakken

Instruktør

Signe er født i 2002 og kommer fra Eidskog.
Hun har gått NTG dans på videregående og har vært ett år i militæret.
Hun har danset på landslaget og har en 4.plass i discofreestyle i VM som beste resultat i solo.
Hun elsker å danse og stortrives med barn og unge.
Signe har Norges Danseforbunds trener 1 utdanning og aktivitetslederkurs i barnedans.

Ronja Grønnerud Fjeld

Instruktør

Ronja er 19 år og kommer fra Eidskog. Hun går siste året på NTG dans og er en av Norges beste dansere innen freestyle, slowdance og disco. Ronja har et bland annet et EM gull i disco formasjon og vant Dancer of the year 2018. Ronja har Norges Danseforbunds trener 1 utdanning og skal også denne sesongen i gang med aktivitetslederkurs i barnedans. Ronja er hovedtrener på akrobatikk-kursene i sammen med Signe. Ronja har et godt øye til danserne og evner å se de alle. Et kompliment er aldri langt unna.

Ohna Rudshaug Sannerud

Instruktør

Ohna, født i 1998 og kommer fra Nord-Odal. Hun har tidligere gått idrettslinja på Øvrebyen VGS, vært et år i Forsvaret og er ferdig utdannet lektor våren 2024. Ohna har Trener 1 utdanning og Barnedanstreneren fra Norges Danseforbund og har jobbet som trener i mange år. Hun har selv danset siden hun var liten og var aktiv konkurransedanser frem til 2017 i freestyle og slow og som landslagsdanser i disco/disco freestyle. Hun har også vært med som danser i MGPjr. Det hun liker aller best er å skape danseglede sammen med små og store dansere! Positivitet, mestringsfølelse og et trygt miljø står i fokus på Ohna sine treninger.

 

Ida Nordby

Instruktør

Ida, er 19 år og kommer fra Nord-Odal. Hun har danset på Victory siden klubben ble startet. Ida har vært assistent på Sand i 2 år før hun ble hovedtrenere og er godt kjent med barna og rutinene på Victory Dance. Ida syntes det er veldig gøy å jobbe med barn og dans! Hun har aktivitetslederkurs i barnedans og har gjennomført Norges Danseforbunds trener 1 utdanning.

Maren Fonstad

Instruktør

Maren er 20 år og kommer fra Sander. Hun har danset på Victory siden hun var liten. Maren er landslagsdanser i flere dansestiler og er utrolig dyktig. Hun har jobbet som assistent og instruktør i flere år.  Maren er opptatt av at alle skal ha det gøy på trening og føle på mestring.

Pia Raad

Instruktør

Pia er 20 år og har gått på NTG dans her i Kongsvinger. Nå er hun i full gang med en bachelorgrad i vernepleie i Lillestrøm. Pia har vært assistent mange år før hun ble hovedtrener på kursene dansemoro, Dansestjerner,  freestyle/slow konkurranse parti u/11 og mini Disco grunnkurs. Pia syntes det er veldig gøy å jobbe med barn og dans! Hun har aktivitetslederkurs i barnedans og har gjennomført Norges Danseforbunds trener 1 utdanning. Hun er opptatt av variert og gøy trening der mestring, positivitet og motivasjon står i fokus.

Emilie Faaberg-Johansen

Instruktør

Emilie er født i 2004 og kommer fra Bergen.

Hun ble våren 2023 ferdig med videregående skolegang på NTG. Hun er aktiv konkurransedanser i mange ulike grener og studerer på Norges Idrettshøyskole i Oslo.
Emilie har holdt på med ulike dansegrener siden hun var 5 år, i tillegg til musikalteater. Emilie har tatt trener 1 kurset fra Norges danseforbund.

Hun er opptatt av at alle skal kose seg på trening, og at alle skal føle på mestring. Til våren fortsetter hun med tiktok kurset.

Synne Odland Aase

Instruktør

Synne er 20år, fra Bergen, og har tidligere gått på NTG dans. Hun er aktiv konkurransedanser i disco, performing arts og slow. Synne startet å danse som 3 åring og har erfaring fra mange dansestiler. Hun har danset ballett i mange år på Bergen kulturskole. 

Synne skal ha ansvaret for foreldre og barn, dansestjerner 3-4år, barneballett, freestyle og slow grunnkurs og performing arts konkurranseklasse.

Synne er opptatt av at man kjenner på mestring under kurset samtidig som man har det gøy!

Ingrid

Instruktør

Info kommer.

Amalie Stormo Fenny

Instruktør

Amalie er 17 år, kommer fra Årnes og har danset på Victory siden hun var liten. Hun går nå på NTG dans og konkurrerer aktivt i eliteklassene. Amalie har aktivitetslederkurs i barnedans og holder på med Trener 1 fra Norges Danseforbund.  Hun er opptatt av at alle skal føle mestring og ha det gøy! Amalie har vært assistent i flere år og er nå klar for å være instruktør for Disco grunnkurs.

Siv-June Korsmo

Instruktør

Siv June er fra Kongsvinger og jobber til daglig som lærer. Siv June startet som linedance- instruktør i 2000 og zumba- instruktør i 2010.Hun har to instruktørkurs i linedance i tillegg til NDs linedance-trener 1 kurs og flere påfyllingskurs. Siv June har konkurrert i NM og SM, både i single og i team. Norsk mester i team. Fortiden har Siv June permisjon fra linedance-kursene.Siv June er også sertifisert Zumba og Bokwa- instruktør. I Zumba har hun basic 1 og 2, pluss zumba toning, zumba gold, zumba step og zumba proskills. Siv June har Zumba hver onsdag på Victory dance, Kongsvinger.Siv June er en blid og positiv instruktør som sprer danseglede.

Petra Noer Sætre

Instruktør

Petra er født i 2004 og kommer fra Kongsvinger.

Hun begynte å danse på Jump da hun var rundt 2,5 år. Petra elsker virkelig å danse, men på grunn av mye plager med beina har hun ikke fått danset like mye selv de siste årene. Derfor er hun veldig takknemlig for muligheten til å lære bort det hun kan og skape danseglade for de yngre.

Petra har var instruktør på Jump! de siste 5 årene og har fortsatt på Victory. Hun har tatt trener 1 utdanning i PA fra Norges Danse forbund og gleder seg til å fortsette å gjøre det hun elsker.

Cine Fagernæs Tråstadkjølen

Instruktør

Cine er født i 2005 og er fra Kongsvinger.

Hun går nå Realfag på Øvrebyen Videregående skole.

Hun startet å danse da hun var 4 år, og har vært litt på og av siden da. Hun er tidligere danser og instruktør ved Jump! Dansestudio. Cine har danset mye forskjellig. Alt fra ballett og jazz, til hiphop og moderne, men hiphop er absolutt det hun brenner for.

Marthea Oplenskedal Hokaasen

Instruktør

Marthea er født i 2006 og kommer fra Kongsvinger. Hun går nå på NTG Dans.

Allerede som 3-åring begynte Marthea å danse på Jump! og hun har danset siden. Høsten 2020 begynte hun også å undervise i litt ulike klasser for yngre, og dette er noe hun har blitt veldig glad i.

Selv er hun nå medlem av Bårdar Crew, ved Bårdar danseskole i Oslo, der de fokuserer på hiphop og kommersiell dans. I tillegg  konkurrerer Marthea i jazz, moderne, show og hiphop.

Sofi Kvarv Andreassen

Instruktør

Sofi er født i 2005 og kommer fra Kongsvinger. Hun går nå siste året sitt på NTG og konkurrerer i Performing Arts. Hun startet å danse da hun var 2 år gammel, og har danset alt fra ballett til hiphop. Sofi har Trener 1 kurs fra Norges Danseforbund og er veldig opptatt av at alle skal ha det gøy og føle på mestring. Hun startet som instruktør i 2021 på Jump dansestudio, og begynte som trener på Victory i 2022.

Carina Heggeli

Instruktør

Carina Heggeli, født i 1992, og bor på Roverud med 3 barn og partner. Hun har siden 2017 vært elev ved Victory Dance, men har nå tredd inn i rollen som linedanceinstruktør sammen med Anita Skogli. Carina har Norges Danseforbund`s Trener 1 utdanning. Med del 2 og 3: LINE DANCE.

Hun startet sin linedance karriere i en alder av 11 år, og har i tillegg siden den gang vært innom jazzballett, swing og West Coast Swing. Hun liker å ha det høyt oppunder taket, og drar gjerne en spøk når man mist venter det.

Anita Skogli

Instruktør

Anita Skogli er opprinnelig fra Nord-Odal, men bor nå i Skogbygda i Nes. Hun jobber til daglig som barne- og ungdomsarbeider i barnehagen i Skogbygda. Anita startet med linedance i 1999, og tok det første instruktørkurset i 2000. Jobbet som instruktør bare en liten periode før hun prioriterte mer tid til egen trening for å konkurrere. Har konkurrert i SM i team og ble svensk mester tidlig på 2000-tallet. Tok nytt instruktørkurs rett før jul i 2022, og har ND`s linedance-trener 1 kurs.

Oksana Muliar

Instruktør

Oksana Muliar er 20 år og kommer fra Ukraina.  Hun har danset i 13 år, og mestrer stiler som moderne, moderne jazz, hiphop, jazzfunk, etc. Hun har deltatt i ukrainske konkurranser og vunnet ulike priser under eksempelvis LKS, Feal the beat, The challenge.  Hun har undervist i contemporary og stretching, og hatt klasser for barn og voksne både på dansestudioer og på treningssentre. Har bachelorgrad fra Borys Grinchenko Kyiv University, med hovedfag i koreografi.

Ida Rønning

Instruktør

Ida Rønning er 23 år fra Skarnes. Hun er utdannet sykepleier ved OsloMet.

Ida har selv vært danser her på Victory Dance og har flere år bak seg som konkurransedanser eliteklassen og landslagsdanser i hiphop mellom 2013-2018. Hun har Norges danseforbund sitt trener 1 kurs innen urbane stiler. Ida har siste året vært crewleder for et nyoppstartet hiphop dansecrew i Oslo og har flere års erfaring som instruktør for barn og ungdom.  Hun brenner for urbane stiler og er opptatt av at trening skal være gøy og at man skal kunne føle på både utfordringer og mestringsfølelse på hver dansetime.

Tuva Godnes Iversen

Instruktør

Tuva Godnes Iversen er 22 år og er akkurat ferdig med sin bachelor i jazzdans ved Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har vært med og danset på forskjellige tv-produksjoner som blant annet P3gull, spellemann og Senkveld. For tiden turnerer hun rundt, både innenlands og utenlands, som danser for ARY.

Maja Holmstedt

Instruktør

Maja Holmstedt er 16 år og aktiv konkurransedanser innen moderne, jazz og disco hvor hun konkurrerer i eliteklassen. Hun er fra Sverige (Västerås) men flyttet til Norge i fjor for å begynne på NTG. Hun har konkurrert på VM og EM i både PA og disco. Forrige semester var hun assistent og nå skal hun også undervise i PA. Maja er opptatt med å spre danseglede.

Hannah Jeistad

Instruktør

Hannah er 18 år og kommer fra Lillehammer. Hun går nå i VG3 på NTG, og er aktiv konkurransedanser innen freestyle, slow, disco og PA. Hun startet å danse når hun var 3 år gammel på Dansehuset Lillehammer, og begynte å undervise høsten 2019. Hun har Aktivitetslederkurs i barnedans og Trener 1 fra Norges danseforbund.Hannah ønsker mest av alt å spre danseglede og legge til rette for at alle føler på mestring.

Filip Kastmo

Instruktør

Filip er 24 år gammel og har trent parkour i 13 år. Hans lidenskap for denne sporten har drevet han til å utforske og dele kunnskapen sin med andre.

I tillegg til hans parkour-erfaring har han også jobbet flere år i barneskole, og er utdannet stuntmann. Dette har gitt Filip en unik forståelse for og trening innenfor forebygging av skader og uhell.

Det som virkelig fenger han ved parkour er følelsen av mestring, muligheten til å overkomme frykt og evnen til å få en kroppskontroll som kommer til nytte i mange aspekter av hverdagen.

Jonathan Hultberg

Instruktør

Jonathan er profesjonell stuntman, hip hop danser og parkouratlet fra Sverige. Han er 24 år gammel og har danset siden han var ni. Han har konkurrert i hiphop og popping og klarte å kvalifisere seg til både EM og VM. Parallelt med dansen fant Jonathan også en stor interesse for parkour og akrobatikk som han også har undervist i 4 år. Det viktigste for Jonathan å gi fra seg på sine timer er å få deltagerne til å finne den perfekte balansen av bevegelsesglede samtidig som de kjenner at de har en god utvikling.

Thomas Myrvang

Instruktør

Thomas er 24 år og er fra Sander. Thomas fullfører medisinstudiet våren 2025. Han har danset siden han var 3 år og har værtvkonkurransedanser frem til han var 17 år. Thomas har vært assistent og instruktør i flere år på Victory tidligere og han har trener 1 og barnedanstrener fra Norges Danseforbund.