Freestyle


Freestyle grunnkurs

Her lærer man alle grunntrinnene i freestyle. Deretter lærer vi å sette de sammen i morsomme koreografier. Teknikk, bevegelighet og spenst blir lagt stor vekt på i freestyle så dette er noe vi også jobber mye med. Dette er energi og gøy på høyt nivå og en meget effektiv treningsøkt. Liker du fart og spenning, høye hopp, spagater og ville krumspring er freestyle den beste danseformen for deg.

Krav: Dette kurset krever ingen forkunnskaper.

 

Freestyle rekrutt

Nå begynner vi for alvor å sette sammen trinn i forskjellige kominasjoner og vi går også videre med å lære nye hopp og momenter som du ikke lærte på grunnkurs. Vi legger lista litt høyere når vi jobber med teknikk, bevegelighet, spenst og styrke slik at du merker forskjell fra grunnkurs og at utviklingen fortsetter i riktig retning. Det kreves endel repitiosjon i denne stilarten men treningene vil allikevel føles variert.

Krav: at du tidligere har gjennomført minst to sesonger på freestyle grunnkurs

 

Freestyle litt øvet

På dette nivået er man gjerne igang med å delta på konkurranser og treningen blir da tilrettelagt deretter. Konkurranser er for alle, uansett forutsetning og er delt inn i alder og ferdighetsnivåer. På trening blir trinn og kombinasjoner vanskeligere, tempoet økes og den fysiske belastningen blir hardere.

Krav: at du har kommet deg opp på litt øvet nivå i konkurransesammenheng.

 

Freestyle mester/champ/elite

Dette er et lukket parti for de som har kommet opp på mester, champion eller elite nivå i konkurransesammenheng. Dette er meget tøff og fysisk anstrengende trening men samtidig variert og morsomt. Dansere på dette partiet er endel av landets beste freestyle dansere.

Krav: at du har kommet deg opp på minst mester nivå i konkurransesammenheng. Dersom du rykker opp i løpet av en sesong må du fullføre sesongen på litt øvet og deretter flytte over ved neste sesong

X
X