Instruktører Crystals Cheerteam

Under finner du en presentasjon av alle Crystals Cheerteams instruktører:

Julie Eriksen

Julie Eriksen

Instruktør

Julie er opprinnelig fra Sør-Odal, men bor nå på Kongsvinger hvor hun jobber som psykolog. Hun er hovedtrener for seniorlaget til Crystals Cheerteam, og har lang historikk innen cheerleading. Hun var utøver fra 2008-2013 og igjen i 2016-2017 i klubben Super Crew Lakers (Øvre Romerike). Fra sin tid som utøver har hun kapret flere medaljer fra ulike norgesmesterskap og europamesterskap. Hun har gjennomført grunnkurs og Trener 1-kurs i cheerleading, og jobber hardt med å utvikle det nye cheer-tilbudet i Victory Dance. 

Tuva Nordfjeld

Tuva Nordfjeld

Instruktør

Tuva Nordfjeld er 18 år og går siste året mitt på helse og oppvekst linja på sentrum. Hun har tidligere trent peewe og vært utøver i cheerleading flere år. Tuva har også erfaring med dans. Tuva skal i gang med trenerstigen i NAIF i år. Det viktigste for henne som trener er at alle føler på mestring og stor glede på trening. 
Celina Stensholt

Celina Stensholt

Instruktør

Celina Stenshol og er 17 år gammel og går studiespesialiserende på Øvrebyen vgs. Hun er selv cheerutøver på seniorlaget og er en såkalt flyer. Celina har bakgrunn fra dans. I september skal hun i gang med trenerstigen i cheerleading og gleder seg veldig til å trene juniordanserne fremover sammen med Tuva.

Takk til våre sponsorer


Støtt oss!Kontaktinfo

Kongsvinger Danseklubb
Victory Dance
Fjellgata 6, 2212 Kongsvinger

Telefon: 95 04 97 29
E-post: ida@victorydance.no

Org.nr. 995 415 542
Kontonr. 1870 45 58747

X
X