Påmelding

1. Last ned Spond appen, registrer deg og legg inn den gruppekoden som er aktuell for deg.

2. Link til påmelding finner du lenger ned på denne siden.

3. Påmelding (med betaling) kan du gjøre med en gang dersom du er sikker på at du ønsker å gå på cheerleadning og vet hvilke kurs du vil gå. Hvis ikke, melder du deg på prøvetime(r) først også gjør du endelig påmelding dersom prøvetimen din falt i smak og du ønsker å fortsette. Husk å melde på prøvetime for både første og andre uka dersom du ønsker å benytte deg av prøvetime(r) begge ukene.

Spond:

1. Last ned appen på app store (gratis)

2. Velg «foresatt» dersom du skal registrere barnet ditt på kurs. Velg «medlem» dersom det er du selv som skal på dansekurs.

3. Vær nøye med at du fyller ut ALT av info Spond spør om

4. Tast inn rett gruppekode under «grupper»

5. Prosessen må gjentas dersom du har flere barn som skal på dansekurs

Annen nyttig info:

  • Prøvetimeperioden er kun i oppstartsuken(e)
  • Prisen for kursene er fast for kursperioden. Dersom du melder deg på senere i sesongen er prisen fortsatt den samme. Derfor er dette noe du må vurdere hvis du ønsker å melde på litt ut i sesongen. Etter 6 uker inn i kurset tar vi ikke imot nye påmeldinger. Da må du vente til neste sesong.
  • Det er veldig viktig å prioritere oppmøte til trening. Da cheerleading er en lagidrett og alt bygges på samarbeid tillitt og sikkerhet er det viktig at alle «brikkene» er på plass. Vi har selvfølgelig forståelse for sykdom.

 

PRØVETIMER

Vi har dessverre ikke lenger gratis prøvetimeperiode for høstsesongen 2022. Du kan fortsatt melde deg på kurs hos oss, og er hjertelig velkommen allikevel om du ønsker. Vær oppmerksom på at prisen fast og den vil være den samme uavhengig av når i sesongen du melder deg på. Benytt da påmeldingenlinkene nedenfor. Etter høstferien (uke 41) er påmeldingen helt stengt og det er ikke lenger mulig å melde seg på denne sesongen. Du er da hjertelig velkommen til oss neste kursrunde (uke 2)

ENDELIG PÅMELDING MED BETALING

*MEDLEMSKAP

Medlemskap i klubben er per hele kalenderår. Altså ikke per halvår eller sesong. Medlemskap i klubben er viktig for utøveren pga forsikringer og andre fordeler gjennom særforbundet i tilfelle man skulle være uheldig å skade seg.

Man kan også være støttemedlem i klubben vår selv om du ikke går på kurs hos oss. Da er du med å støtter klubben økonomisk og du vil også få stemmerett på årsmøtene våre.

X
X