Disco

 Andrea Solbjør, Europamester 2018

Mini Disco 6-8 år

Mange av våre yngre dansere ønsker også å prøve seg på denne stilen og vi har derfor satt opp et parti for de yngre slik at undervisningsteknikken kan tilpasses aldersgruppa og innlæring av grunntrinn blir gjort i rett tempo. Alle grunntrinn skal settes og grunnleggende danseteknikk skal inn så vel som takt og rytme. Disco byr på masse energi, fart og spenning. Høye hopp og eksplosive, store leddutslag samtidig som man har rytme i kroppen! Fysisk krevende men en fantastisk morsom dansestil.

Krav: ingen forkunnkaper kreves

 

Disco grunnkurs

Disco er en energisk dansestil og hører til under IDO grenene (International Dance Organisation) Med fargerike, glittrende drakter er dette en konkurranse displin som er utrolig gøy å være med på. Høye splitthopp, sterke, rappe og stilige bevegelser til moderne disco rytmer. Dette fenger! Victory Dance`s sportslig leder, Ida Craig (før Karlstad) ble verdensmester i denne grenen i 2006.

Krav: ingen forkunnskaper kreves

 

Disco 2

Det legges inn tekniske elementer og trinnkombinasjonene blir raskere og vanskeligere. Man får skikkelig svettet på en slik klasse og timen inneholder mye dans og koreografi. Dersom man ønkser å begynne å konkurrere er dette et passende kurs å gå på i denne fasen, men absolutt ikke et krav

Krav: minst to sesonger på disco grunnkurs

 

Disco 3

Dette er et tøft konkurranseparti og nivået legges opp til de beste danserne våre som ligger helt i verdenstoppen i disco.

Krav: at du befinner deg på et nivå over åpen klasse og et du er moden og dedikert til å følge en slik klasse

 

X
X